Geniet en ontspan in een Biozendo infraroodcabine
  • Koop uw accessoires online
  • Breng een bezoek aan ons advies- en testcentrum
  • Bezoek de Traxico infraroodcabines op beurzen
  • Waarom een infraroodcabine? 10 goede redenen...

Effecten van de infraroodcabine

  • Ontspannen en genieten
  • Pijn verlichten
  • Ontgiften
  • Betere doorbloeding
  • Stralende huid
  • Diepere slaap

Een warm welkom in de ontspannen en heilzame wereld van de Biozendo® infraroodcabines.

Hartelijk dank voor uw interesse in de Biozendo® infraroodcabines en welkom op onze webstek. Hier kan u ontdekken wat de heilzame en relaxerende effecten zijn van onze cabines. Bent u jong of minder jong, in optimale conditie of niet, de Biozendo® infraroodcabines bieden iedereen de ideale manier om heerlijk te ontspannen en tegelijkertijd veilig en doeltreffend te werken aan een betere gezondheid. Onze kwaliteitscabines worden reeds 32 jaar vakkundig vervaardigd en zorgen wereldwijd voor tevreden klanten die genieten van de deugddoende effecten.

Eénvoud en efficiëntie zijn volgens ons de belangrijkste eigenschappen van een goede infraroodcabine. Daarom keren wij terug naar het concept van de authentieke infraroodcabine. Een strak design met 100% natuurlijke materialen zorgt in combinatie met betrouwbare en beproefde technologie voor wat echt telt: een aangenaam en mild infraroodbad met een optimale opwarming van het volledige lichaam als gevolg.

Het concept van de Biozendo® infraroodcabine is gebaseerd op onze jarenlange ervaringen en de respons van onze klanten. Onze fabrikant behoort tot de eerste infraroodcabinebouwers ter wereld en levert ons als pionier niet enkel een topproduct af maar heeft ons ook geleerd wat de verschillen zijn tussen een goede en een minder goede cabine. Wij verrichten regelmatig wetenschappelijk onderzoek om in staat te zijn een aantal zaken te objectiveren en pseudo-wetenschappelijke verklaringen over infraroodcabines te weerleggen. U zal duidelijk merken dat onze visie hierdoor afwijkt van de doorsnee informatie die beschikbaar is op het internet of in brochures over infraroodcabines. Hopelijk worden hierdoor ook voor u een aantal zaken duidelijker.

Overtuig uzelf en breng een bezoekje aan ons advies- en testcentrum waar al onze modellen wachten om door u ontdekt en gekeurd te worden. Om het niet alleen bij woorden te houden bieden wij u op eenvoudig verzoek de mogelijkheid om in een compleet ingerichte privéruimte met douche en toilet een cabine uit te testen. U kan ons tevens bezoeken op één van de vele beurzen waaraan wij regelmatig deelnemen. Wij zijn ervan overtuigd dat onze cabines ook in uw huis of zaak een plaatsje verdienen. Uw welzijn en gezondheid zijn immers uw belangrijkste bezit!

 

Klanten en hun Biozendo®

getuigenisAprès plusieurs semaines de recherches sur le fonctionnement et les caractéristiques d'une cabine infrarouge, nous avons été séduits par le sérieux de la société Traxico/Biozendo de Renaix. Des renseignements judicieux nous ont été donnés et surtout, nous avons eu la possibilité de tester une cabine infrarouge sans obligation d'achat. Nous avons été convaincus par ce test et nous avons acheté le modèle Satori. Depuis, nous l'utilisons régulièrement et nous sommes vraiment enchantés. Rien à voir avec un sauna finlandais traditionnel. Après une séance de 30 minutes, nous éprouvons un bien-être total. Un seul regret : ne pas avoir connu cette société plus tôt. Que du sérieux !! Bravo Famille Leclercq - De Beer de Tamines
[meer getuigenissen]

 

concept & design: Flockdesign