Aromaten en toebehoren voor uw infraroodcabine
 • Koop uw accessoires online
 • Breng een bezoek aan ons advies- en testcentrum
 • Bezoek de Biozendo infraroodcabines op beurzen
 • Waarom een infraroodcabine? 10 goede redenen...

Effecten van de infraroodcabine

 • Ontspannen en genieten
 • Pijn verlichten
 • Ontgiften
 • Betere doorbloeding
 • Stralende huid
 • Diepere slaap

Aromaten

 • Cederhout (Cedrus Atlantica)

  Cederhout (Cedrus Atlantica)

  Fijne, houtige geur die sowieso door onze infraroodcabines afgegeven wordt. Na afname kan men na enkele jaren de geur terug versterken door gebruik te maken van deze etherische olie. Slijmoplossende en afdrijvende eigenschappen, goede werking op bloedvaten, helpt tegen artherosclerose. Verzacht huidproblemen.

  30 ml: € 14,30
  100 ml: € 33,65
  200 ml: € 45,50

  [Hoe bestellen]

 • Citroen (Citrus Limon Zeste)

  Citroen (Citrus Limon Zeste)

  De verfrissende geur van citroen heeft antiseptische eigenschappen, verheldert de geest en heeft een positieve invloed op het afweersysteem.

  30 ml: € 14,85
  100 ml: € 35
  200: € 47,50

  [Hoe bestellen]

 • Eucalyptus (Eucalyptus Globulus)

  Eucalyptus (Eucalyptus Globulus)

  De favoriete etherische olie voor aromatherapie in de sauna maar ook in de infraroodcabine. De frisse geur heeft een antiseptische werking en wordt vooral gebruikt voor het bevorderen van de ademhaling. Biedt hulp en verlichting bij verkoudheden en griep.

  30 ml: € 7,85
  100 ml: € 16,5
  200 ml: € 21,5

  [Hoe bestellen]

 • Kaneel (Cinnamomum Cassia)

  Kaneel (Cinnamomum Cassia)

  De warme en gezellige geur van kaneel heeft antiseptische en antibacteriële eigenschappen. Kan perfect gemengd worden met citroen of pompelmoes om een heerlijke synergie te vormen die stimulerend werkt en zelfs de geslachtsdrift prikkelt.

  30 ml: € 18
  100 ml: € 43,50
  200 ml: € 59,50

  [Hoe bestellen]

 • Kruidnagel (Eugenia Caryophyllus)

  Kruidnagel (Eugenia Caryophyllus)

  Olie met sterk antibacteriële werking. Bezit ook antivirale en schimmelwerende eigenschappen. Het middeltje bij uitstek voor mond- en tandinfecties.

  30 ml: € 26,65
  100 ml: € 63
  200 ml: € 87,50

  [Hoe bestellen]

 • Lavendel (Lavendula Hybr. Clone super)

  Lavendel (Lavendula Hybr. Clone super)

  Als aromaat wordt lavendel voornamelijk ingezet voor het milderen van nervositeit, angst en slapeloosheid. Enkele druppels op slapen en polsen helpen tevens bij hoofdpijn en migraine. Door zijn spierontspannende werking heeft lavendel een helende werking op krampen en spasmen.

  30 ml: € 16
  100 ml: € 38,5
  200 ml: € 52,5

  [Hoe bestellen]

 • Munt (Mentha Piperita)

  Munt (Mentha Piperita)

  Migraine, slechte spijsvertering, diaree en misselijkheid worden verholpen met munt. Sterke olie die matig moet gebruikt worden (irriteert ogen en slijmvliezen bij overmatige verdamping). Milde synergie met eucalyptus.

  30 ml: € 15,85
  100 ml: € 37
  200 ml: € 50

  [Hoe bestellen]

 • Pompelmoes (Citrus Paradisi)

  Pompelmoes (Citrus Paradisi)

  Deze zuiverende olie werkt goed bij vermoeidheid, uitputting, griep en hoofdpijn. Neutraliseert onaangename geuren in de huiskamer.

  30 ml: € 24,30
  100 ml: € 59,50
  200 ml: € 82,50

  [Hoe bestellen]

 • Rozemarijn (Rosmarinus Officinalis Cineole)

  Rozemarijn (Rosmarinus Officinalis Cineole)

  Multifunctionele olie. Stimulerend, concentratieverhogend, ondersteunt het geheugen. Bij longinfecties en verkoudheden komt rozemarijnolie van pas door zijn antibacteriële en slijmoplossende eigenschappen. Ook bij spijsverteringsproblemen en maagpijn biedt rozemarijn soelaas.

  30 ml: € 19,50
  100 ml: € 46,20
  200 ml: € 63,50

  [Hoe bestellen]

 

Klanten en hun Biozendo®

getuigenisBeste, graag had ik u toch even laten weten dat wij heel tevreden zijn met de infraroodcabine die u een paar weken geleden bij ons hebt geleverd. Wij hebben deze al heel vaak gebruikt. Voor mijn vrouw is deze ideaal om de gewrichts -en neurologische pijnen te minderen, zeker nu de koudere dagen eraan komen. Voor mij is het ideaal om eens te ontspannen en ondertussen wat afvalstoffen te "verzweten" en de kinderen vinden het een ideale rustplek: met wat mooie muziek en vooral de Philips-kleurenlamp vinden ze het super in de cabine. U mag bovenstaande ook gerust op de website zetten, evenals met de vermelding dat we eerst bij ........... een cabine getest hebben maar toch geopteerd hebben voor uw cabines: bij ........... stijgt de cabine snel naar (en boven) de 50 C°, wat wij niet maar als comfortabel ervaren. Tot nu toe is de temperatuur in onze cabine nog niet eens boven de 45 C° gegaan en ik kan u garanderen dat we toch genoeg zweten :) Familie De Meulemeester uit Maarkedal
[meer getuigenissen]

 

concept & design: Flockdesign