Geniet en ontspan in een Biozendo infraroodcabine
  • Koop uw accessoires online
  • Breng een bezoek aan ons advies- en testcentrum
  • Bezoek de Biozendo infraroodcabines op beurzen
  • Waarom een infraroodcabine? 10 goede redenen...

Effecten van de infraroodcabine

  • Ontspannen en genieten
  • Pijn verlichten
  • Ontgiften
  • Betere doorbloeding
  • Stralende huid
  • Diepere slaap

Bezoek het Biozendo® advies- en testcentrum

Bent u overtuigd van de voordelen van een Biozendo® infraroodcabine maar wilt u toch persoonlijk advies? Interesse om de kwaliteit van onze cabines van dichtbij te onderzoeken of de verschillende modellen eens te vergelijken? Breng dan een bezoek aan onze advies- en testruimte. Neem plaats in enkele cabines en voel aan welk model het beste overeenstemt met uw persoonlijke wensen.

Het is ook de ideale manier om de literatuur opzij te schuiven en vrijblijvend een woordje uitleg te krijgen en een antwoord op al uw vragen omtrent infraroodstraling en de ontspannende en heilzame werking ervan op het menselijke lichaam. Wij verklaren u uitgebreid de verschillen tussen de verschillende infraroodsystemen die op de markt beschikbaar zijn zodat u volgens uw persoonlijke vereisten de juiste keuze kan maken.

Bij Biozendo® laten we het niet enkel bij woorden. Wij bieden u namelijk de mogelijkheid om onze cabines persoonlijk uit te proberen. Hiervoor kan u terecht in onze private testruimte die naast een comfortabele cabine ook uitgerust is met alle noodzakelijke sanitaire voorzieningen. Zo kan u in alle rust, alleen of samen met uw partner, de ontspannende en heilzame werking van onze infraroodcabines aan den lijve ondervinden. Om lange wachttijden te vermijden verzoeken wij u om tijdig contact op te nemen. Wij leggen met plezier en zonder enige verplichting een afspraak vast.

Tot binnenkort!

Openingsuren:

Donderdag: 14:00 - 18:00
Vrijdag: 14:00 - 19:00
Zaterdag: 10:00 - 12:00 & 14:00 - 18:00

BELANGRIJK: Het is aan te raden om voor uw komst een telefoontje te geven of een mailtje te sturen. Zo bent u zeker dat wij aanwezig zijn want dikwijls zijn we dat niet wegens werkzaamheden in ons atelier of door beursdeelnames. Bij een persoonlijke afspraak wordt u sowieso vollediger ingelicht en kunnen wij u een nog betere service verlenen. Dank voor uw begrip.

055/20.73.42


Zondag, maandag, dinsdag en woensdag zijn we gesloten.
Althans, onze deur is gesloten. Maar zelfs met een gesloten deur gaan wij open wanneer u dat wenst. Contacteer ons telefonisch om een afspraak vast te leggen en wij komen zo goed mogelijk uw wensen tegemoet.

Onze winkel      Onze winkel      Onze winkel

Onze winkel      Onze winkel      Onze winkel

 

Ons adres

Traxico bvba
Blauwesteen 80
B-9600 Ronse
t. +32 55 20 73 42
f. +32 55 31 21 27
info@traxico.be

route beschrijving

 

concept & design: Flockdesign