Geniet en ontspan in een Biozendo infraroodcabine
  • Koop uw accessoires online
  • Breng een bezoek aan ons advies- en testcentrum
  • Bezoek de Traxico infraroodcabines op beurzen
  • Waarom een infraroodcabine? 10 goede redenen...

Effecten van de infraroodcabine

  • Ontspannen en genieten
  • Pijn verlichten
  • Ontgiften
  • Betere doorbloeding
  • Stralende huid
  • Diepere slaap

Een warm welkom in de ontspannen en heilzame wereld van de Biozendo® infraroodcabines.

Hartelijk dank voor uw interesse in de Biozendo® infraroodcabines en welkom op onze webstek. Hier kan u ontdekken wat de heilzame en relaxerende effecten zijn van onze cabines. Bent u jong of minder jong, in optimale conditie of niet, de Biozendo® infraroodcabines bieden iedereen de ideale manier om heerlijk te ontspannen en tegelijkertijd veilig en doeltreffend te werken aan een betere gezondheid. Onze kwaliteitscabines worden reeds 32 jaar vakkundig vervaardigd en zorgen wereldwijd voor tevreden klanten die genieten van de deugddoende effecten.

Eénvoud en efficiëntie zijn volgens ons de belangrijkste eigenschappen van een goede infraroodcabine. Daarom keren wij terug naar het concept van de authentieke infraroodcabine. Een strak design met 100% natuurlijke materialen zorgt in combinatie met betrouwbare en beproefde technologie voor wat echt telt: een aangenaam en mild infraroodbad met een optimale opwarming van het volledige lichaam als gevolg.

Het concept van de Biozendo® infraroodcabine is gebaseerd op onze jarenlange ervaringen en de respons van onze klanten. Onze fabrikant behoort tot de eerste infraroodcabinebouwers ter wereld en levert ons als pionier niet enkel een topproduct af maar heeft ons ook geleerd wat de verschillen zijn tussen een goede en een minder goede cabine. Wij verrichten regelmatig wetenschappelijk onderzoek om in staat te zijn een aantal zaken te objectiveren en pseudo-wetenschappelijke verklaringen over infraroodcabines te weerleggen. U zal duidelijk merken dat onze visie hierdoor afwijkt van de doorsnee informatie die beschikbaar is op het internet of in brochures over infraroodcabines. Hopelijk worden hierdoor ook voor u een aantal zaken duidelijker.

Overtuig uzelf en breng een bezoekje aan ons advies- en testcentrum waar al onze modellen wachten om door u ontdekt en gekeurd te worden. Om het niet alleen bij woorden te houden bieden wij u op eenvoudig verzoek de mogelijkheid om in een compleet ingerichte privéruimte met douche en toilet een cabine uit te testen. U kan ons tevens bezoeken op één van de vele beurzen waaraan wij regelmatig deelnemen. Wij zijn ervan overtuigd dat onze cabines ook in uw huis of zaak een plaatsje verdienen. Uw welzijn en gezondheid zijn immers uw belangrijkste bezit!

 

Partena ziekenfondsleden genieten extra korting

 

Nieuws

28-11-2019
BLACKFRIDAY

8-1-2020
gelukkig 2020

Klanten en hun Biozendo®

getuigenisBij Biozendo kreeg ik eindelijk een duidelijk beeld van wat er allemaal op de markt was. Waarom welke houtsoort, soorten stralingselementen, enz. Biozendo breekt de concurrentie niet af maar promoot zijn eigen product! De cabine is heerlijk ontspannend en helpt goed tegen mijn rug- en nekklachten. Je kan er op elk ogenblik gebruik van maken en ze eist weinig onderhoud bij een laag energieverbruik. Ik had me deze cabine al veel vroeger moeten aanschaffen! Dhr Arents uit Meerbeke.
[meer getuigenissen]

 

concept & design: Flockdesign