Biozendo infraroodcabines
  • Koop uw accessoires online
  • Breng een bezoek aan ons advies- en testcentrum
  • Bezoek de Biozendo infraroodcabines op beurzen
  • Waarom een infraroodcabine? 10 goede redenen...

Effecten van de infraroodcabine

  • Ontspannen en genieten
  • Pijn verlichten
  • Ontgiften
  • Betere doorbloeding
  • Stralende huid
  • Diepere slaap

Onze infraroodcabines... meesterlijk afgewerkt.

Een Biozendo® infraroodcabine kenmerkt zich door een meesterlijke afwerking in eerstekeus Canadees cederhout afkomstig van ecologisch geŽxploiteerde wouden (FSC label). Ceder is de beste keuze omdat het als geen andere houtsoort bestand is tegen temperatuur- en vochtschommelingen. De kortvezelige, harsvrije structuur van het hout zorgt er voor dat de infraroodstraling gedeeltelijk gereflecteerd wordt op de cabinewanden ipv compleet geabsorbeerd, wat de efficiŽntie ten goede komt. Omdat ceder desinfecterende tanines bevat kan de cabine onderhouden worden met zuiver water, zonder toevoeging van reinigingsproducten. Bovendien heeft ceder een lekkere geur met ontsmettende en slijmoplossende eigenschappen.

Elke cabine is uitgerust met een afgeronde zitbank, ventilatie in deur en plafond, leeslamp, twee luidsprekers, handdoekdrager en bekerhouder. Om uw verblijf in de cabine nog aangenamer te maken kan u zachte muziek afspelen of genieten van de heilzame werking van lavendel, eucalyptus of ander aromaten. Kleuren- en lichttherapie beÔnvloeden op een gunstige manier het gemoed tijdens de sessie. Via ťťnvoudige instellingen zorgt u voor een perfecte controle van de tijd en de temperatuur. Het geheel is onderhoudsvrij, werd volledig CE gekeurd en geniet een 10 jarige garantie. Uw veiligheid en vertrouwen zijn voor ons immers van het grootste belang.

Onze cabines kunnen uitgerust worden met een brede waaier aan opties: ergonomische rugleuningen, radio/CD/MP3 spelers, kleurentherapie via LED of sterrenhemel, lichttherapie met lichtbakken tot 10.000 lumen, aromatherapie, privacy glas, enz. Afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren bieden wij u de meest geschikte infaroodcabine. Voor rolstoelgebruikers en andersvaliden bouwen wij eveneens aangepaste cabines.

Voor een gedetailleerde omschrijving van onze modellen kan u terecht op ons modellenoverzicht. Wenst u graag een gedetailleerde prijslijst, stuur ons uw gegevens via het contactformulier en wij bezorgen u zo snel mogelijk een volledig tarief.

 

Klanten en hun Biozendo®

getuigenisNa een infraroodsessie in mijn Biozendo cabine ervaar ik een zalig gevoel. Ideaal is om ze tijdens de winter te gebruiken voor het slapengaan. Ook mijn weerstand tegen verkoudheden is verhoogd wanneer ik de cabine gebruik in combinatie met etherische oliŽn. Vriendelijke aanpak en uitleg van een familiebedrijf. Dhr Peeters uit Laakdal.
[meer getuigenissen]

 

concept & design: Flockdesign