Biozendo infraroodcabines
  • Koop uw accessoires online
  • Breng een bezoek aan ons advies- en testcentrum
  • Bezoek de Biozendo infraroodcabines op beurzen
  • Waarom een infraroodcabine? 10 goede redenen...

Effecten van de infraroodcabine

  • Ontspannen en genieten
  • Pijn verlichten
  • Ontgiften
  • Betere doorbloeding
  • Stralende huid
  • Diepere slaap

10 goede redenen om te kiezen voor een Biozendo® infraroodcabine

1. Stijlvol afgewerkt in eerstekeus geselecteerd cederhout afkomstig uit wouden die ecologisch geëxploiteerd worden (FSC). Vakmanschap gebaseerd op méér dan 32 jaar ervaring, zichtbaar tot in het kleinste detail. Tien jaar complete garantie.

2. Natuurlijke BIO-keramische stralingselementen zorgen voor een zachte, efficiënte en veilige infraroodsessie. De authentieke stralers uit Japan in plaats van industriële afgeleiden.

3. Diepe transpiratie reeds vanaf 38°C en dit in een geventileerde ruimte. Geniet van een diepdringende, behaaglijke warmte zonder beklemmend gevoel.

4. Heilzame werking op het cardio-vasculaire systeem bewezen via Belgisch wetenschappelijk onderzoek. Géén mysterieuze theorieën maar objectieve argumenten.

5. Honderden tevreden klanten die niet enkel hun cabine gebruiken om te ontspannen maar ook als pijnverlichting bij spier- en gewrichtsklachten, reuma, artrose en fybromyalgie.

6. Beschikbaar in verschillende vormen en afmetingen. Voor elke ruimte en voor elk budget. Eén vierkante meter en een gewoon stopcontact is al voldoende om uw Biozendo® infraroodcabine in huis te halen.

7. Met een gemiddelde opwarmtijd van slechts 5 minuten zijn onze cabines uiterst snel toegankelijk en door het beperkte elektrische vermogen blijft ook de energiefactuur heel laag.

8. Géén ontwikkeling van vocht tijdens het infraroodbad waardoor een Biozendo® infraroodcabine overal kan geplaatst worden, zelfs op de slaapkamer. Makkelijk om te monteren en indien nodig even makkelijk te demonteren en te verplaatsen.

9. Met aangepaste muziek, aromatische oliën en gekleurd licht wordt uw Biozendo® infraroodcabine een warme oase van rust en welbehagen in uw eigen woning.

10. Wij verdelen enkel en alleen infraroodcabines en zijn hierdoor specialist ter zake. Rechtstreekse verkoop naar de eindklant en zonder tussenverdelers zorgt voor topkwaliteit aan onklopbare prijzen. Kleine firma, grote service.

 

Klanten en hun Biozendo®

getuigenisDhr Kips uit Villers-la-Ville gebruikt voornamelijk zijn BODHI cabine voor het slapengaan. De diepe warmte zorgt voor een deugddoende ontspanning van lichaam en geest waardoor hij 's nachts slaapt als een roos.
[meer getuigenissen]

 

concept & design: Flockdesign