De Biozendo filosofie
  • Koop uw accessoires online
  • Breng een bezoek aan ons advies- en testcentrum
  • Bezoek de Biozendo infraroodcabines op beurzen
  • Waarom een infraroodcabine? 10 goede redenen...

Biozendo filosofie

  • eenvoud en efficiëntie
  • authenticiteit en kwaliteit
  • diep zweten bij lage T°
  • BIO-keramische stralers
  • 1ste keus ecologisch cederhout
  • opties naar vrije keuze

De Biozendo® filosofie

Een goede infraroodcabine aanschaffen die overeenstemt met uw specifieke verlangens en vereisten, is niet altijd evident. De grote hoeveelheid informatie en de diversiteit aan infraroodsystemen, maken het soms moeilijk om de juiste keuze te maken. Daarenboven constateren wij spijtig genoeg, dat al te vaak heel wat onjuiste en onvolledige informatie verschaft wordt. Meermaals horen wij de mensen stellen dat zij op de duur door de bomen het bos niet meer zien.

Eigenlijk is het allemaal niet zo ingewikkeld. Bij Biozendo® infraroodcabines wensen wij onze klanten op een correcte manier in te lichten, ook al neemt dat wat meer tijd in beslag dan het doorsnee verkoopsgesprek. Wij wijken hierbij expliciet af van de manipulatieve informatie waarbij pseudo-wetenschappelijke argumenten aangewend worden om de klant te overtuigen. Daarenboven verkopen we enkel en alleen maar infraroodcabines en beschouwen ze niet als een aanvullend product naast sanitair, tuinmeubilair of fitnessapparatuur. Hierdoor kennen we als specialist ter zake de infraroodmaterie door en door.

Deze filosofie weerspiegelt zich ook in onze cabines. Eénvoud, doeltreffendheid en authenticiteit zijn de sleutelwoorden waarrond een Biozendo® infraroodcabine is opgebouwd. Eénvoud zorgt voor duidelijkheid, gebruiksgemak en voldoening. Doeltreffend zijn onze cabines omdat wij ons toespitsen op de essentie, namelijk het lichaam zo diep mogelijk opwarmen in een zo laag mogelijke omgevingstemperatuur. Authentiek, omdat wij terug gaan naar de basisprincipes van de eerste infraroodcabines zoals ze bijna 40 jaar geleden in Japan gebouwd werden.

Bij Biozendo® infraroodcabines engageren we ons tot het verlenen van duidelijk advies, een eerlijk kwaliteitsproduct en een onberispelijke service. Enkel door deze principes consequent te respecteren winnen we niet enkel méér klanten maar ook tevreden klanten. Een tevreden klant is de kroon op het werk, de reden van ons bestaan als onderneming en de motivatie om dag in dag uit met toewijding en enthousiasme verder aan de weg te timmeren.

 

Klanten en hun Biozendo®

getuigenisNa de montage maakte Dhr Netour uit Dworp alles klaar om zijn vrouw warmpjes te verrassen bij haar thuiskomst. Mevrouw wist mij achteraf te mailen dat ze na een halfuurtje lekker zweten met aangepaste sfeermuziek en aroma's alle energie teruggewonnen had na een uitputtende werkdag.
[meer getuigenissen]

 

concept & design: Flockdesign