Waarom een Biozendo infraroodcabine
  • Koop uw accessoires online
  • Breng een bezoek aan ons advies- en testcentrum
  • Bezoek de Biozendo infraroodcabines op beurzen
  • Waarom een infraroodcabine? 10 goede redenen...

Effecten van de infraroodcabine

  • Ontspannen en genieten
  • Pijn verlichten
  • Ontgiften
  • Betere doorbloeding
  • Stralende huid
  • Diepere slaap

Waarom een infraroodcabine?

Omdat warmte deugd doet. Reeds duizenden jaren gebruiken mensen warmtebronnen om zich tegen de koude te beschermen maar ook om te ontspannen en pijn en ziektes te bestrijden. Zonnebaden, thermen, warme compressen, gloeiende houtskool, sauna, enz. worden sinds mensenheugenis gebruikt om te genieten, stramme spieren en pijnlijke gewrichten te verzachten en de gezondheid te verbeteren.

De manier waarop de warmte ervaren wordt is echter verschillend. In een klassieke Finse sauna wordt de hevige convectiewarmte soms aangevoeld als beklemmend en ook met de zalige zonnewarmte dient er omzichtig omgesprongen te worden wil men de huid niet laten verbranden.

In een Biozendo® infraroodcabine wordt uw lichaam tot in de kern opgewarmd zonder deze onaangename neveneffecten. De BIO-keramische stralers geven een zachte, natuurlijke stralingswarmte zonder de omgevingslucht in de cabine de hoogte in te jagen. De huid wordt zachtjes rondom volledig opgewarmd en het warme onderhuidse bloed wordt via de bloedsomloop tot binnenin het lichaam gebracht. Voeg hier nog wat muziek, lekker geurende aromaten en gekleurd licht aan toe en u ervaart een intens moment van rust en ontspanning.

 

Klanten en hun Biozendo®

getuigenisBeste, graag had ik u toch even laten weten dat wij heel tevreden zijn met de infraroodcabine die u een paar weken geleden bij ons hebt geleverd. Wij hebben deze al heel vaak gebruikt. Voor mijn vrouw is deze ideaal om de gewrichts -en neurologische pijnen te minderen, zeker nu de koudere dagen eraan komen. Voor mij is het ideaal om eens te ontspannen en ondertussen wat afvalstoffen te "verzweten" en de kinderen vinden het een ideale rustplek: met wat mooie muziek en vooral de Philips-kleurenlamp vinden ze het super in de cabine. U mag bovenstaande ook gerust op de website zetten, evenals met de vermelding dat we eerst bij ........... een cabine getest hebben maar toch geopteerd hebben voor uw cabines: bij ........... stijgt de cabine snel naar (en boven) de 50 C, wat wij niet maar als comfortabel ervaren. Tot nu toe is de temperatuur in onze cabine nog niet eens boven de 45 C gegaan en ik kan u garanderen dat we toch genoeg zweten :) Familie De Meulemeester uit Maarkedal
[meer getuigenissen]

 

concept & design: Flockdesign