Ontspannen in een Biozendo infraroodcabine
  • Koop uw accessoires online
  • Breng een bezoek aan ons advies- en testcentrum
  • Bezoek de Biozendo infraroodcabines op beurzen
  • Waarom een infraroodcabine? 10 goede redenen...

Intense beleving

  • geborgen warmte
  • fysieke opkikker
  • in eigen huis
  • ideale stresskiller
  • muziek, geur, kleur
  • beter slapen

Een lage, aangename en niet beklemmende temperatuur om intens te ontspannen.

Door de specifieke werking van de natuurlijke BIO-keramische stralers verkrijgt men in de Biozendo® infraroodcabine een droge warmte die langzaam stijgt van ongeveer 25C in het begin van de sessie naar maximum 55C op het einde. De lucht binnenin de cabine wordt dus niet drastisch opgewarmd zoals in een traditionele sauna. Een infraroodsessie duurt gemiddeld zo'n 30 minuten en start met een normale kamertemperatuur die geleidelijk toeneemt. Doordat de infraroodstraling van onze BIO-keramische stralers bijna 80% rechtstreeks opgenomen wordt in de huid, gaat men reeds na een kwartiertje hevig beginnen zweten en dit in een aangename, verdraaglijke temperatuur van om en bij de 38 graden. Deze zachte warmtesensatie wordt door iedereen als uiterst aangenaam en relaxerend ervaren. In onze infraroodcabines is er helemaal geen sprake van vochtigheid of brutale wijzigingen van temperatuur. Na gebruik rust men nog een tiental minuutjes in een knusse zetel of op bed waarna men met een lauwe douche de gifstoffen van de huid spoelt en men zich als herboren voelt. Vele van onze tevreden klanten durven te stellen dat hun cabine een verslavend effect heeft.

De heerlijke indringende warmte zorgt voor een weldoende massage van huid en spieren. Deze lichamelijk ontspanning gaat onlosmakelijk samen met het wegnemen van mentale beslommeringen en stress. Gecombineerd met heerlijke aroma's, ontspannende muziek en kleuren- of lichttherapie wordt elke Biozendo® infraroodcabine een ware oase van rust en ontspanning in uw eigen woning.

 

Klanten en hun Biozendo®

getuigenisWe zouden we ons "cabientje" niet meer willen missen. Onze ervaring... dat verkoudheden, beginnende lage rugpijn, spierpijnen en andere ongemakken direct in de kiem worden gesmoord, door regelmatig in deze zalige warme ruimte te vertoeven. Naast een gezonde levenswijze met veel beweging is ons "warm hokje" een deel geworden van ons gezin. Een zalig gevoel na een uurtje sporten, of na een dagje buiten werken in regen en koude........dan puur genieten en ontspannen!!! Familie De Ruyter uit Meulebeke.
[meer getuigenissen]

 

concept & design: Flockdesign