Regelmatig de infraroodcabine gebruiken helpt het lichaam te ontgiften.
  • Koop uw accessoires online
  • Breng een bezoek aan ons advies- en testcentrum
  • Bezoek de Biozendo infraroodcabines op beurzen
  • Waarom een infraroodcabine? 10 goede redenen...

Detox

  • sterk zweten
  • verbeterde vochthuishouding
  • vermindert toxische balast
  • ontzuurt spieren
  • meer vitaliteit
  • verhoogde weerstand

Regelmatig de infraroodcabine gebruiken helpt het lichaam te ontgiften.

Onze hoge welvaart heeft er helaas toe geleid dat we leven in een omgeving die niet vrij is van vervuiling. De uitstoot van het gemotoriseerd verkeer, de zware industrie en de energiecentrales zorgen voor te hoge concentraties van stikstofdioxide, stofdeeltjes, zware metalen, benzeen en vele andere schadelijke stoffen. Hoewel we er nooit bij stil staan, stapelen wij doorheen ons leven systematisch deze toxines op in het lichaam. Steeds meer wetenschappers en geneeskundigen zijn het erover eens dat allergieėn en andere ziektebeelden ook verband houden met een jarenlange opstapeling van gifstoffen. Het lichaam beschikt weliswaar over een ingenieus mechanisme om zich continu van deze nefaste stoffen te ontdoen maar het punt van verzadiging wordt ooit bereikt. De ene persoon is hier al gevoeliger voor dan de andere en ook de levenswijze speelt hierin een evidente rol. Ontgiften is dus de boodschap. Maar hoe? We kunnen wel nauwgezet aandacht besteden aan een gezonde voeding, veelvuldig drinken van water of voldoende lichaamsbeweging, maar stoppen met ademen kunnen we geenszins. De opname van toxines lijkt dus onvermijdelijk.

De moeilijk verwijderbare gifstoffen vinden we oa. terug in de longen en de lever maar ook in het onderhuidse vetweefsel. Door het basismetabolisme te stimuleren en de vochthuishouding via intensieve transpiratie te bevorderen helpen regelmatige sessies in een Biozendo® infraroodcabine ons gedeeltelijk van deze toxische ballast te ontdoen. Tijdens een half uurtje infraroodsessie kan men immers tot een halve liter transpiratievocht verliezen. Dit verlies aan vocht moet achteraf gecompenseerd worden door het drinken van heel wat water, wat opnieuw de vochthuishouding en dus de celvernieuwing ten goede komt.

Regelmatig gebruik van de Biozendo® infraroodcabine ondersteunt op een doeltreffende manier ons natuurlijke ontgiftingsmechanisme en draagt bij tot een betere gezondheid en een vitaler leven.

 

Klanten en hun Biozendo®

getuigenisBeste, graag had ik u toch even laten weten dat wij heel tevreden zijn met de infraroodcabine die u een paar weken geleden bij ons hebt geleverd. Wij hebben deze al heel vaak gebruikt. Voor mijn vrouw is deze ideaal om de gewrichts -en neurologische pijnen te minderen, zeker nu de koudere dagen eraan komen. Voor mij is het ideaal om eens te ontspannen en ondertussen wat afvalstoffen te "verzweten" en de kinderen vinden het een ideale rustplek: met wat mooie muziek en vooral de Philips-kleurenlamp vinden ze het super in de cabine. U mag bovenstaande ook gerust op de website zetten, evenals met de vermelding dat we eerst bij ........... een cabine getest hebben maar toch geopteerd hebben voor uw cabines: bij ........... stijgt de cabine snel naar (en boven) de 50 C°, wat wij niet maar als comfortabel ervaren. Tot nu toe is de temperatuur in onze cabine nog niet eens boven de 45 C° gegaan en ik kan u garanderen dat we toch genoeg zweten :) Familie De Meulemeester uit Maarkedal
[meer getuigenissen]

 

concept & design: Flockdesign